Οι παγκόσμιοι δυνάστες της πολιτιστικής ισοπέδωσης θέλουν να ελέγξουν και το διαδίκτυο

Ο «Μεγάλος Αδερφός» και η τεράστια «κρεατομηχανή» του που ονομάζεται «Παγκοσμιοποίηση» χτυπάει πλέον με όλο το οπλικό του σύστημα. Αφού κατάφερε να ελέγχει τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης σε όλο τον κόσμο, και να διορίζει κυβερνήσεις και πολιτικούς ανδρείκελα, τώρα προσπαθεί να αλώσει το τελευταίο ελεύθερο «οχυρό» σκέψης και έκφρασης απόψεων, που δεν είναι άλλο από το διαδύκτιο. 
Μυστικές μονάδες μέρος του παγκόσμιου δικτύου κατασκοπείας με ονομασία «Five Eyes» εμπλέκονται σε διαδικτυακές επιχειρήσεις που έχουν ως στόχο να εισβάλλουν, να εξαπατήσουν και να ελέγξουν τις διαδικτυακές κοινότητες μέσω της διαμοίρασης ψευδών πληροφοριών και της χρήσης τακτικών επικοινωνίας.
Οι συγκεκριμένες ομάδες, που αποτελούνται από επαγγελματίες υψηλής κατάρτισης, έχουν οριοθετήσει τους στόχους τους: «να διοχετεύσουν πληθώρα ψευδούς υλικού στο διαδίκτυο» και να «χρησιμοποιήσουν τις κοινωνικές επιστήμες και άλλες τεχνικές ώστε να χειραγωγήσουν τον διαδικτυακό λόγο και τον ακτιβισμό προκειμένου να πετύχουν τα επιθυμητά για  αυτούς αποτελέσματα».
Αυτές τις πληροφορίες παρέχει νέο σημαντικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Glenn Greenwald βάσει μυστικών εγγράφων που διέρρευσαν από το πρώην στέλεχος της NSA Edward Snowden.
Οι πληροφορίες αυτές που έχουν σαν τίτλο The Art of Deception «Η Τέχνη της Εξαπάτησης» απορρέουν από έγγραφα της Ομάδας Joint Threat Research Intelligence Group (JTRIG) που είναι μια Ομάδα Ερευνών και Αντικατασκοπίας της Βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών GCHQ, με Εκπαίδευση τις «Υπόγειες Διαδικτυακές Επιχειρήσεις».
Οι πληροφορίες βασίζονται σε άκρως μυστικά έγγραφα που διατέθηκαν μόνο στο παγκόσμιο δίκτυο κατασκοπείας Five Eyes, με συνεργαζόμενα «τμήματα» στη Βρετανία, στις Η.Π.Α, την Αυστραλία, τον Καναδά και τη Νέα Ζηλανδία.
Ανάμεσα στις τακτικές που επιδιώκουν προκειμένου να «δυσφημίσουν έναν στόχο» περιλαμβάνονται οι «επιχειρήσεις ψευδούς σημαίας», δηλαδή η ανάρτηση υλικού στο διαδίκτυο που εμπλέκει ψευδώς έναν «στόχο», αναρτήσεις σε blogs από ψευδό -θύματα (αναρτώντας ως το θύμα ενός στόχου ώστε να διοχετευθούν ψεύτικες πληροφορίες), και η ανάρτηση αρνητικών πληροφοριών, για ένα άτομο ή μία ομάδα – στόχο.
Άλλες τακτικές δυσφήμισης που χρησιμοποιούνται εναντίον των ατόμων -στόχων συμπεριλαμβάνουν το στήσιμο «γλυκιάς» παγίδας, με την χρησιμοποίηση του sex ώστε να οδηγήσουν τους στόχους σε ευάλωτες καταστάσεις.
Η αλλαγή της φωτογραφίας ενός «στόχου» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με κάποια άλλη, ή η αποστολή ψευδών e-mail ή μηνυμάτων μέσω κινητού τηλεφώνου σε «συναδέλφους, γείτονες, φίλους», με σκοπό την απόλυτη εξαπάτηση και τον διασυρμό του.
Είναι πλέον απαραίτητη η επαγρύπνηση όλων και ιδιαιτέρως των γονέων των παιδαγωγών, αλλά βασικά ενός υπεύθυνου προς τους πολίτες του κράτους (τι να λέμε τώρα εμείς στην χώρα του Σαμαριστάν), καθώς η τεχνολογία χρησιμοποιείται με σκοπό τον έλεγχο και την εξουσία επί της ανθρώπινης «μάζας» (όπως ονομάζουν οι δυνάστες τον λαό), προσπαθώντας πλέον να αλώσουν εκτός από τα σώματα και τα περιουσιακά μας στοιχεία, την ψυχή, αλλά και το μυαλό μας.
Τελευταίο οχυρό αντίστασης σε όλα αυτά, η επιστροφή στις Πραγματικές Εθνικές και Πατριωτικές Αξίες, αυτές τις αξίες που οι παγκόσμιοι τυραννικοί δυνάστες και τα μιαρά προσκυνημένα και προδοτικά πολιτικά όργανα τους, τρέμουν «όπως ο διάβολος το λιβάνι».
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s