ΕΓΕΡΘΗΤΙ: Εθνικιστικός άνεμος στην Ευρώπη

ΕΜΠΡΟΣ BANNER MIKRO

Η Ευρώπη απετέλεσε το εθνικό όραμα των Ελλήνων επί δεκαετίες. Ό,τι ήταν η Αμερική τα χρόνια μετά το τέλος του Β’ Ευρωπαϊκού Πολέμου, ήταν η Ευρώπη από τη Μεταπολίτευση και μετά.  Με αυτό το ευρωπαϊκό όραμα πολιτεύτηκαν δεκάδες έλληνες πολιτικοί σε εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές. «Θα γίνουμε ευρωπαίοι», υποσχέθηκαν.  Γιατί δεν είχαν ούτε τη θέληση ούτε το σθένος να σκέφτονται και να δρουν ως Έλληνες.

Η δουλοπρεπής ΝΔ έδωσε τη θέση της στο αντιευρωπαϊκό ΠΑΣΟΚ το οποίο άμα τη παραλαβή της εξουσίας ξέχασε το «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» και ανακάλυψε τον παράδεισο του χρηματοδοτικού πακτωλού με τον οποίο εξαγόρασε ψήφους και καταχρέωσε την Ελλάδα. Η Ευρώπη των πολιτικάντηδων υποσχόταν την ευμάρεια σε έναν λαό που μάθαινε ότι δε χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ.

Οι ιδεολογίες του 50 και του 60 που συδαύλιζαν τα κόμματα διχάζοντας τον λαό προς όφελός τους, αντικαταστάθηκαν από ένα κοινό όραμα, τον κοινό τροφοδότη των πολιτικάντηδων, την Ευρωπαϊκή Ένωση των ολοκληρωμένων ευρωπαϊκών προγραμμάτων, της κοινής αγροτικής πολιτικής, των εσπα και όλων των ρουσφετολογικών εργαλείων που χρησιμοποιήθηκαν για να εκμαυλίσουν τον ελληνικό λαό (και τους άλλους λαούς της Ευρώπης), και να κάνουν το υπερκρατικό μόρφωμα των τραπεζιτών και των τραστ, απαραίτητο στον  μέσο έλληνα. Αυτός ο εξαρτημένος, ράθυμος Έλληνας, δεν είναι ο Έλληνας της Ιστορίας και της παράδοσής μας, δεν είναι ο Έλληνας της Χρυσής Αυγής.

Αυτή δεν είναι η Ευρώπη των εθνικιστών, δεν είναι η δική μας Ευρώπη.

Σε αυτήν την Ευρώπη των χαρτογιακάδων, η  γεωργία και η κτηνοτροφία μας απαξιώθηκαν, εντείνοντας την αστυφιλία οδηγώντας στην ερήμωση της Ελληνικής επαρχίας. Αμπελοκαλλιέργειες αιώνων εκριζώθηκαν, εσπεριδοειδή έπεφταν με τον τόνο στις χωματερές, μια γιγάντια ύβρις απέναντι στη Φύση ευλογήθηκε από τους πατέρες του έθνους στο όνομα των αλχημείας των επιδοτήσεων. Η ελληνική βιοτεχνία και βιομηχανία καταστράφηκαν. Ο μιμητισμός και η κακογουστιά έγιναν τρόπος ζωής.

Η Ευρώπη μετατράπηκε σε χρηματιστήριο του καμαμπερ, και  ο μεγάλος πόλεμος που δήθεν θα αποτρεπόταν από την ένωση των ευρωπαϊκών κρατών, έγινε ο καθημερινός πόλεμος της φέτας, του λαδιού, του γάλατος, των μεγάλων συμφερόντων.

Και τώρα; Χωρίς αγροτιά, με τους Μπούτες και τους επαγγελματίες συνδικαλιστές να αδυνατούν να δώσουν λύσεις στα αληθινά προβλήματα της Ελλάδας, τι πρέπει να γίνει;

Τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας, η ώρα των εθνικιστών.

Η Ευρώπη για μια ακόμη φορά βρίσκεται εμπρός στα συντρίμμια της. Την ανασυγκρότησή της μπορούν να την επιτύχουν μόνον οι Εθνικιστές. Μια Ευρώπη των πολιτισμών, η ευρωπαϊκή οικογένεια όπου κάθε αδελφός έχει τα δικά του χαρίσματα και όλοι έχουν τη θέση τους. Και όχι μόνον αυτοί. Για μας τους Εθνικιστές, η Ευρώπη εκτείνεται από τον Ατλαντικό ως τα Ουράλια. Πολιτικά, πολιτισμικά και γεωστρατηγικά η Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να συνεργαστούν με την Ρωσία.

Η Ευρώπη είναι το σπίτι των λαών της, είναι το σπίτι των Ελλήνων που έφτασαν και πέρασαν από τις Ηράκλειες Στήλες και τις νήσους των Μακάρων, από την Μασσαλία ως τον Πόντο. Η Ευρώπη είναι μια μεγάλη Ελλάδα. Για την Ευρώπη, για την Ελλάδα, τώρα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ζήτω η Νίκη των ευρωπαϊκών εθνών.

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ Φ.48 ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΕΜΠΡΟΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s