Κατάλληλος για Πρωθυπουργός ο Μιχαλολιάκος

Κυκλοφορεί αύριο η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 55)

Σοκ προκαλεί στο πολιτικό σύστημα η τρίτη θέση που καταλαμβάνει ο αδίκως διωκόμενος αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο ερώτημα που έθεσε στην δημοσκόπησή της η MRB για το πρόσωπο που είναι «καταλληλότερο για πρωθυπουργός».
Η εκτίμηση του ελληνικού λαού την οποία απολαμβάνει ο ευρισκόμενος στο κελί της Τιμής ο Γ. Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου από σημαντική μερίδα των ερωτηθέντων, προκαλεί πανικό στο δίδυμο της προδοσίας Βενιζέλο – Σαμαρά.
Εκείνος που το «φυσάει και δεν κρυώνει» είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Βενιζέλος, ο οποίος με την μεγαλομανία που τον διακρίνει, θεωρούσε βέβαια την αύξηση των ποσοστών δημοφιλίας του στο εκλογικό σώμα.
Σε επαφή, μάλιστα, που είχε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας με δημοσιογράφο που καλύπτει θέματα του ΠΑΣΟΚ, του είχε «αποκαλύψει» ότι έχει στα χέρια του έρευνα που δείχνει την διεύρυνση της αποδοχής του στις τάξεις των πολιτών οι οποίοι… επιδοκιμάζουν την αποφασιστική συμβολή του στην σταθερότητα της χώρας, μέσω της συμμετοχής του κόμματός του στην κυβέρνηση.
Μετά την δημοσίευση της έρευνας της MRB έσπευσε να δικαιολογηθεί, λέγοντας ότι η αισιοδοξία του πηγάζει από άλλη δημοσκόπηση που παραμένει -προς το παρόν- μυστική.
Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τα αποτελέσματα των μετρήσεων, προσπαθώντας να καταλάβουν πώς γίνεται να έχουν επιστρατεύσει όλο το παραδικαστικό κύκλωμα και να έχουν μετέλθει όλους τους αθέμιτους τρόπους προκειμένου να εξαφανίσουν τους Εθνικιστές, και παρ’ όλα αυτά ο Μιχαλολιάκος να θεωρείται από τους καταλληλότερους πολιτικούς για πρωθυπουργός.
Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι τυχαία η φράση που αποδίδεται σε συνεργάτη του πρωθυπουργού, που συνομιλεί τακτικά με εκπρόσωπο των ΜΜΕ ότι «κάναμε μια τρύπα στο νερό με όλο αυτό το κύμα διώξεων, αφού δεν καταφέραμε να πείσουμε τους Έλληνες για την ορθότητα των κατηγοριών».
Εκείνο το οποίο επιβεβαιώνεται είναι ότι στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής και του αρχηγού της, η κοινωνία δείχνει ότι έχει αντιληφθεί την σκευωρία που υφάνθηκε σε βάρος της, κάτι που έχει τρομοκρατήσει τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου».
 
Και είναι ακόμη η αρχή!
 
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s