Η… ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ… ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ (ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ)

kammenos_mpoufan_600_600_375_-1520156876

Γράφει ο Αντίοχος.

Λάβρος κατά της «χούντας Σαμαρά» (ώπα της, να και η… χρυσαυγίτικη ορολογία!), αλλά και υπέρ της «ομόδοξης» Ρωσσίας, εμφανίστηκε ο πρόεδρος Πάνος στη Μονή της Παναγίας Σουμελά, στο Βέρμιο. Δείτε κάτι δηλώσεις που έκανε:

«Μια στιγμή ιστορική που επαναλαμβάνεται η ιστορία, που έζησαν οι χριστιανοί το 1923, με διωγμούς από τάγματα ισλαμοφασιστών, που τη σημερινή περίοδο ίδια τάγματα ισλαμοφασιστών χτυπούν ορθόδοξους χριστιανούς στη Συρία. Οι ίδιοι μισθοφόροι μεταφέρονται από τη Συρία στην Ουκρανία και χτυπούν τους Ορθόδοξους πληθυσμούς πληρωμένοι από τη νέα τάξη πραγμάτων, τους διεθνείς τραπεζίτες, από εκείνους που θέλουν την παγκοσμιοποίηση.

» Οφείλουμε σήμερα να προσκυνήσουμε την Παναγία και να προσευχηθούμε, προκειμένου να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από μια ξενοκίνητη χούντα της νέας τάξης πραγμάτων, μια χούντα που, όπως βλέπετε σήμερα, οι επίσημοι εκπρόσωποι της, προτίμησαν τις παραλίες παρά να βρίσκονται και να τιμήσουν την Παναγιά του ελληνικού λαού.

» Να προσευχηθούμε για τους ομόδοξους αδελφούς μας, να πορευτούμε μαζί με τους Ρώσους αδελφούς μας, οι οποίοι τείνουν χείρα βοήθειας και να αφήσουμε τους δρόμους εκείνους της παγκοσμιοποίησης οι οποίοι οδηγούν στο να χαθεί η ελπίδα και μπούμε σε δρόμους σκοτεινούς».

Μάλιστα! Που οφείλεται αυτή η ξαφνική… ελληνοχριστιανική έξαρση του προέδρου Πάνου; Οι… κακές γλώσσες, λένε πως ο φον Αντωνάκης του είχε τάξει προσφάτως το (παλαιόθεν, αν θυμάστε το Plan B που είχε παραδώσει στον Παπούλια μετά από τις εκλογές του Μαΐου 2012…) ποθούμενο από τον πρόεδρο Πάνο υπουργείο Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…), αλλά τον ξεγέλασε και –όπως λένε- τώρα το’ χει τάξει στον Καρατζαφέρη. Εξ’ ου και η οργισμένη επίθεση…

Όσον αφορά τους «ομόδοξους αδελφούς μας», μην ξεγελιέστε… Έγραφε το… πολύξερο «Βήμα» προ διετίας, σε δημοσίευμα (κάρφωμα!) με τίτλο «Με ποιους συνομιλούν οι ξένες πρεσβείες στην Αθήνα» : «Στο ευρύτερο σύστημα της Δεξιάς οι πρεσβείες παρακολουθούν τις κινήσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Π. Καμμένου και των δύο υπαρχηγών του, των κκ. Χρ. Ζώη και Κ. Μαρκόπουλου. Ο κ. Καμμένος διατηρεί επαφές με ισραηλινούς κύκλους και συνομιλεί υπερατλαντικά…».

(ΥΓ): Επίσης, μην τσιμπάτε στη… χουντολογία του Καμμένου. Αυτοί είναι αδίστακτοι! Κι όλα μπορεί να τα λησμονήσουν, αρκεί να τους δοθεί το κατάλληλο αντάλλαγμα. Μην ξεχνάτε πόσα είχε πει στο παρελθόν ο Καρατζαφέρης για τη νουδούλα και για τον Σαμαρά (με κορυφαίο το «άπαξ προδότης, πάντα προδότης») και τώρα είναι έτοιμος για συνεργασία με τον «πάντα προδότη» Σαμαρά…

 ΠΗΓΗ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s