Φίλος του Σαμαρά ο νέος υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος

 mourmouras
 (ΣΧΟΛΙΟ : Συνέταιρος στα ψέμματα του Σαμαρά (Ζάππειο ΙΙ), και στις πολιτικές των 7000 αυτοκτονιών, ο νέος υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος)

Πρώτα υφυπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση συνεργασίας του Λουκά Παπαδήμου, μετά οικονομικός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά και τώρα υποδιοικητής στην Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ). Για τον καθηγητή Μακροοικονομίας Γιάννη Μουρμούρα ο λόγος, στον οποίο χθες το γενικό συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος ανέθεσε αυτή τη θέση αντικαθιστώντας την Ελένη Λουρή, της οποίας η θητεία έληξε στις 20 Ιουνίου. Λόγω του χαμηλού προφίλ που διατηρεί ο κ. Μουρμούρας, 49 ετών, έγινε ευρύτερα γνωστός ως κυβερνητικός αξιωματούχος όταν ορίστηκε σύμβουλος, για θέματα οικονομίας, του Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο συνδέεται προσωπικά.

Κάποιοι βέβαια τον θυμούνται ως πρόεδρο του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών (ΣΟΕ) που με αυτή την ιδιότητα είχε καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Αλλοι, και κυρίως νέοι οικονομολόγοι με ανάλογες περγαμηνές, γνωρίζουν τον νέο υποδιοικητή από το «Ζάππειο ΙΙ» αφού είχε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της οικονομικής πρότασης της Νέας Δημοκρατίας. Ο Γιάννης Μουρμούρας έχει διατελέσει υφυπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση συνεργασίας του Λουκά Παπαδήμου (Νοέμβριος 2011-Μάιος 2012) με εξαιρετικά περιορισμένο όμως χαρτοφυλάκιο.

πηγή

Διαβάστε και αυτό

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s