Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Ντορα

Ενώ η απόφαση του αρμόδιου εισαγγελέα για την παραπομπή ή μη σε δίκη των κατηγορουμένων για τη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής αναμενόταν –σύμφωνα με απανωτά δημοσιεύματα των καθεστωτικών ΜΜΕ- μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου, αισίως μπήκε ο Οκτώβριος και… φως δεν έχουμε δει.

Που οφείλεται η καθυστέρηση; Προφανώς στις πρόωρες εκλογές που έρχονται ολοταχώς και στα αδιέξοδα που έχει περιέλθει το σύστημα με την όλη σκευωρία, λόγω της συνεχούς ανόδου των ποσοστών του Κινήματος!

Στα πλαίσια αυτά, η επιτροπή πολιτικών υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης συνεδρίασε υπό την προεδρία της Ντόρας και συνέταξε έκθεση «για τα φαινόμενα νεοναζισμού στην Ευρώπη και τους τρόπους αντιμετώπισης τους». Η έκθεση αυτή υιοθετήθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία της ολομέλειας της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΣτΕ.

Στην εισήγησή της, η κόρη του Μητσοτάκη εξέφρασε -εμμέσως πλην σαφώς- τις αντιρρήσεις της για την πολιτική σκοπιμότητα της σκευωρίας (προφανώς για λογαριασμό μεγάλου μέρους του συστήματος), λέγοντας –μεταξύ…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 143 επιπλέον λέξεις

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s