Περιοδεία Α. Ματθαιόπουλου στη Θράκη και συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς – Φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πανθρακική εκστρατεία του Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου Αρτέμη, κατά την οποία επισκέφτηκε τις Τοπικές Οργανώσεις Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής και Ξάνθης αντίστοιχα.

Στα πλαίσια της εκστρατείας αυτής ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς των νομών και συγκεκριμένα με εκπροσώπους του κτηνοτροφικού, αλιευτικού, αγροτικού κι εμπορικού κλάδου, ώστε να ενημερωθεί για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία τους. Η συνεχής επαφή και το ενδιαφέρον πολλών κτηνοτρόφων κι αγροτών επιβεβαιώνει πως η εκλογική δύναμη της Χρυσής Αυγής στηρίζεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στους κλάδους του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και ήδη μετά από τις συναντήσεις αυτές διερευνάται η σύσταση ενός δικτύου που θα ασχοληθεί έμπρακτα με τα προβλήματα των αγροτών, των αλιέων και των κτηνοτρόφων αντίστοιχα, μαζί με τη συμμετοχή ανθρώπων που δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους τομείς.

Κατά τις ομιλίες στις Τοπικές Οργανώσεις ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος ενημέρωσε το ακροατήριο σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις παράνομες διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής, ενώκάλεσε όλους τους παρευρισκομένους να πλαισιώσουν δυναμικά το εθνικιστικό κίνημα, το οποίο, εάν πράγματι οδηγηθούμε σε πρόωρες εθνικές εκλογές, θα σαρώσει και θα δώσει την πρέπουσα απάντηση στην χούντα των σκευωρών και στην ανθελληνική παράταξη της ΝΔ, που ξεπούλησε τα πάντα στους διεθνείς τοκογλύφους.

Οι προετοιμασίες για την αποδόμηση της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς και το αγωνιστικό φρόνημα όλων των Συναγωνιστών παραμένει ιδιαίτερα υψηλό και αποτελεί τον ευνοϊκότερο οιωνό για την κατάληξη του μνημονιακού πρωθυπουργού και των συνεργατών του.

Συνάντηση στην ιχθυόσκαλα με τον πρόεδρο παράκτιων αλιέων Αλεξανδρούπολης

Συνάντηση στην ιχθυόσκαλα της Αλεξανδρούπολης

Συνάντηση με κτηνοτρόφους στην Ορεστιάδα

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής

Συνάντηση με τον πρόεδρο των κτηνοτρόφων Ξάνθης

Ομιλία του βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλου σε ξενοδοχείο της Ξάνθης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/periodeia-tou-sunagwnisth-a.-matthaiopoulou-sth-thrakh-sunanthseis-me-tous#ixzz3FBDUgT4R

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s