ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΓΙΑ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ» ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΗΝΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

ΝΔ-33

Όλες οι δίκες με χρυσαυγίτες (με ή χωρίς εισαγωγικά…) κατηγορουμένους  για «ρατσισμό» και τα τοιαύτα, έχουν μεγάλη δημοσιότητα από τα ΜΜΕ, ενώ οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» δίνουν πάντα το παρών, για να τρομοκρατήσουν κατηγορουμένους, μάρτυρες και δικαστές. Οι δε δικαστές, είναι αμείλικτοι και εξαντλούν κάθε περιθώριο αυστηρότητας.

Εχθές έγινε μια δίκη για τον εξευτελισμό και τον βασανισμό ενός φουκαρά από την Αίγυπτο, που είχε καταγγείλει, στη Σαλαμίνα το καλοκαίρι του 2012, βασανιστήρια και κακοποίηση από τον εργοδότη (γνωστό στέλεχος της νουδούλας στην περιοχή), τον γιο του κι έναν Αλβανό εργάτη του.

Η δίκη δεν συγκέντρωσε τα φώτα των ΜΜΕ, ούτε υπήρχαν απόξω «αντιρατσιστές» για να «τσακίσουν τους φασίστες». Οι δε δικαστές, ανέβαλλαν την εκδίκασή της για τέταρτη φορά (!!!). Κι όχι μόνον αυτό. Όρισαν δικάσιμο για τις 10 Μαρτίου 2015, ενώ η άδεια παραμονής του αγρίως βασανισθέντος Αιγυπτίου λήγει τον Δεκέμβριο!

Αποδεικνύοντας έτσι –για μια ακόμα φορά- ότι η «αντιρατσιστική» υστερία…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 10 επιπλέον λέξεις

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s