ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ… «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ»!!!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

cebfcebbceb1-cf84e1bdb0-cf83cf86e1bdb1ceb6cebfcf85cebd-cebfe1bcb1-cf84ceb6ceb9cf87ceb1cebdcf84ceb9cf83cf84e1bdb2cf82-e1bc90cebacf841

Οι… δήθεν Ισλαμιστές συνεχίζουν να σφάζουν μουσουλμάνους, κι ενώ έχουν κυκλώσει το Ισραήλ από παντού, (ΣΥΡΙΑ – ΣΙΝΑ)  δεν… τολμούν, όχι τρίχα να ακουμπήσουν, αλλά ούτε καν να… πιάσουν στο στόμα τους την λέξη Ισραήλ. Δεν θέλει μυαλό να καταλάβουμε ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω κι από αυτή τη σφαγή, αυτών που αντιστέκονται στα αρρωστημένα σχέδια των Rothschild.

Οι Αλλαουίτες Σύριοι Μουσουλμάνοι είναι γνωστοί εχθροί του Σιωνισμού κι αυτούς θέλουν να αφανίσουν οι πράκτορες της ISIS, για λογαριασμό του Ισραήλ.

Η μέθοδος των Σιωνιστών, κατά την οποία χρησιμοποιούν τους εχθρούς των εχθρών τους, ώστε να μην εστιάζει κανείς στον Σιωνισμό ως φυσικό αυτουργό, είναι πάντα επιτυχής.

Τα μεγάλα ΜΜΕ φροντίζουν, μέσω καταιγίδας ψεμάτων, να φαντάζει σκέτη… τρέλα, η ολοφάνερη αλήθεια!!! Τα ίδια ΜΜΕ κατάφεραν να θεωρείται ΛΟΓΙΚΟ το ότι η ISIS έχει βασική προτεραιότητα να σφάξει μετριοπαθείς Σύριους κι Αιγυπτίους μουσουλμάνους, αλλά σε καμμία περίπτωση Ισραηλινούς.

Τέσσερις (4) αποκεφαλισμοί Αιγυπτίων από την…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 127 επιπλέον λέξεις

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s