Προς Ελληνες Αξιωματικούς: Διαλέξτε: Ελευθερία ή υποταγή

Σκεπτόμουν πόσο άδικο είναι γι’ αυτό το μέγιστο έθνος των Ελλήνων να διεκδικούν την ψήφο του διάφορα κόμματα Ελληνοφώνων εξουσιαστών, που εξυπηρετούν διάφορα συμφέροντα επιμελώς κρυπτομένων μαφιόζων παντός τύπου.

Πρώτον,  το κόμμα της Μασονοδεξιάς, που πούλησε τον αγώνα των πατέρων μας κατά του ξενοκίνητου αριστερού συμμοριτισμού και κλέβοντας το αίμα και τους κόπους τους απολαμβάνει τα υλικά αγαθά της «ειρήνης», κλείνοντας χωρίς καμία εντροπή δύο γενεές εθνικιστών στις φυλακές.

Βέβαια δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από το κόμμα του φυγόστρατου ιδρυτή τους -δήθεν λόγω βαρηκοϊας- Παρισινο- σερραίου ψευδοεθνάρχη Καρ-αμαν- λή, που νομιμοποίησε -χωρίς να ζητήση μία συγγνώμη- το κατά Γεώργιον Παπανδρέου κόμμα του εγκλήματος και της Προδοσίας του Αβραάμ Μπεναρόγια. Εν συνεχεία εντελώς ξετσίπωτα έκαναν και Κυβέρνηση με τον σφαγέα Καπετάν Γιώτη. Αυτό το κόμμα εξακολουθούν να ψηφίζουν διάφοροι μικροσυμφεροντολόγοι αστοί της κακιάς ώρας και καταστρέφουν κι’ εμάς τους Έλληνες. Ξαναψηφίστε, λοιπόν, τον υπάλληλο της Μέρκελ και του Δικηγόρου των…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 541 επιπλέον λέξεις

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s